Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Datum: 17 januari 18
Locatie: CIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam
Omschrijving:


Op woensdag 17 januari 2018 vindt de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst plaats van NRK en PlasticsEurope Nederland. Wij willen u van harte uitnodigen voor deze inspirerende middag in het speciale Circl-paviljoen van ABN AMRO in Amsterdam. 
De middag staat in het teken van de manier waarop kunststof en rubber kunnen bijdragen aan het reduceren van CO2-uitstoot en de transitie naar een circulaire economie.
Han de Jong, chief economist ABN-AMRO bank, presenteert de economische vooruitzichten voor 2018 en de gewenste ontwikkelrichting van de rubber- en kunststofindustrie ten aanzien van verschillende thema’s. Daarnaast geeft een inspirerende onderneming met duurzame ambities een toelichting op hun visie en hetgeen zij verwachten van hun toeleveranciers en andere ketenpartijen.

Afscheid Joan Hanegraaf
Ook wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst afscheid genomen van Joan Hanegraaf als voorzitter van de NRK. Hij draagt het voorzitterschap over aan Jac. Gofers. De nieuwe voorzitter blikt samen met een bestuurslid van PlasticsEurope Nederland terug op 2017 én vooruit naar de ambities en plannen voor 2018.

Tijdens de afsluitende borrel heffen wij met elkaar het glas op het nieuwe jaar en is er gelegenheid om te netwerken.
Noteer 17 januari alvast in uw agenda. Binnenkort volgt meer informatie over het programma en is er gelegenheid om u aan te melden.

Wat is Circl?
Circl is een nieuw paviljoen aan de Zuidas in Amsterdam. Een plek die ABN AMRO heeft gecreëerd om de opgedane kennis over circulariteit te delen en klanten daar goed over te kunnen adviseren. En verbinding te maken. Met klanten, collega’s, belangstellenden, buurtbewoners, voorbijgangers. Een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te maken. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Andere grondstoffen - van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen - kunnen in de toekomst worden hergebruikt. Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen. Kijk voor meer informatie op de website


Programma:

Vanaf 15.30 uur ontvangst, het programma start om 16.00 uur.
Van 18.00 tot 19.00 uur netwerkborrel.

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014