Wachtwoord vergeten Account aanvragen

CIRCO Circular Business Design Track Bioplastics | 29 mrt, 12 en 26 apr

Datum: 29 maart 18
Locatie: Divers in Nederland
Omschrijving:


Circulaire economie is een hot thema. Maar hoe ga je daar als bedrijf mee aan de slag? CIRCO biedt een driedaagse cursus aan om jou als bedrijf op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen. Samen met een inspirerende groep deelnemers worden nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet. Na afloop heb je zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen. De track Circular Bioplastics is op 29 maart, 12 april en 26 april. 

Voor wie?
Bedrijven in de kunststofketen die bioplastic produceren, verwerken, (willen) toepassen in hun producten, gebruiken, inzamelen en composteren of recyclen. En die bezig zijn om circulaire business te ontwikkelen en op weg geholpen willen worden in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Lees alle informatie over de inhoud van het driedaagse programma, de kosten en de overige praktische informatie in de flyer. Of kijk op de website, www.circo.nl.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014