Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Update 'Guidelines for Cleaning of dry bulk polymer transport tanks'

Bij het bulktransport van polymeren in grote silo's of tanks is het voorkomen van kruisbesmetting met resten van een vorige lading een belangrijke zorg. De tank moet voor de aanvoer van een nieuwe lading grondig worden schoongemaakt. Voor het schoon, droog en geurvrij maken van dergelijke tanks, is een schoonmaakprogramma van toepassing dat alle waarschijnijke en bekende punten van verontreining aanpakt. Toch kunnen de specifieke schoonmaakbehoeften per leverancier en transporteur verschillen. Dit leidt tot verwarring bij alle partijen.

Onlangs is de richtlijn 'Polymer Industry Cleaning Specification' gelanceerd. Dit is een document met de belangrijkste praktijkrichtlijnen voor het schoonmaken van dry bulk polymer transport. Het is ontwikkeld op basis van de ervaringen en kennis van, en in overeenstemming met, de leveranciers, vervoerders en de exploitanten van de schoonmaakdiensten. Deze guideline is een vernieuwde versie. De vorige versie dateerde uit 2009.

Download het document Best Practice Guidelines for the Cleaning of dry bulk polymer transport tanks.Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014