Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Clean Sweep: opgeruimd staat netjes

Een schone, opgeruimde werkvloer werkt prettig. Dat vindt u toch ook? Het verhoogt het werkgenot en de veiligheid van uw werknemers. En niet onbelangrijk, u draagt indirect een steentje bij aan een schoner milieu. Sinds 2015 is de NRK partner van Clean Sweep. Ook steeds meer lidbedrijven melden zich aan. Zij maken hiermee kenbaar dat zij een goede bijdrage leveren aan good housekeeping van de rubber- en kunststofindustrie. Doet uw bedrijf ook mee? 

In 2015 is de NRK samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland gestart met de campagne ‘Clean Sweep: maak van afval geen zwerfafval’. Deze campagne sluit aan bij de internationale Operation Clean Sweep; NRK is ook partner van dit wereldwijde contract.

Waarom meedoen?
Steeds meer bedrijven onderschrijven de noodzaak van good housekeeping en melden zich aan. Bedrijven die meedoen, worden vermeld in het online register op de NRK-website [link]. Zo is voor iedereen duidelijk dat uw bedrijf werk maakt van het voorkomen van rest- en zwerfafval, zowel binnen als buiten de gebouwen. Good housekeeping is niet alleen beter voor uw bedrijf en voor het milieu. Het leidt uiteindelijk tot minder zwerfafval en minder afval in zee. Met de ondertekening geeft u aan dat u Clean Sweep aandacht geeft en acties neemt om zwerfafval te voorkomen. Het gaat er dus niet om dat u alle maatregelen al genomen heeft!

Nuttige hulpmiddelen
Download het aanmeldingsformulier voor opname in het online register en lees de gebruiksvoorwaarden die de NRK heeft opgesteld voor gebruik van de regelhulp Clean Sweep. Wilt u meer weten hoe u binnen uw bedrijf Clean Sweep actief kunt toepassen? Binnenkort volgt meer informatie over de nuttige hulpmiddelen die de NRK daarvoor beschikbaar heeft.
Kijk voor meer informatie ook bij het thema Clean Sweep.
 Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014