Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Topsector Chemie lanceert online dashboard onderwijs-arbeidsmarkt

Onderwijsinstellingen met chemie-opleidingen en bedrijven die chemici in dienst hebben, kunnen vanaf 12 juni voor al hun cijfermatige vragen over de in- en uitstroom van chemie-opleidingen in Nederland en doorstroom van chemici naar de arbeidsmarkt terecht bij het online dashboard Onderwijs-Arbeidsmarkt van de Topsector Chemie. Daarnaast zijn ook verschillende human capital gegevens van de chemiesectoren (SBI 19-22) terug te vinden. 

Het online dashboard Onderwijs-Arbeidsmarkt omvat de belangrijkste cijfermatige bevindingen uit het onderzoek ‘Aansluiting Onderwijs-arbeidsmarkt in de Topsector Chemie’. Het onderzoek en dashboard zijn uitgevoerd en ingericht door Dialogic Innovatie & Interactie, in opdracht van de Topsector Chemie.
Het is voor het eerst dat alle cijfers rondom in- en uitstroom van de Nederlandse chemie-opleidingen en doorstroom naar de arbeidsmarkt samengebracht zijn in één online dashboard, voor alle opleidingsniveaus: mbo, hbo en wo. De gebruiker kan hierbij zijn eigen analyses uitvoeren. In het dashboard zijn de laatste onderwijs instroomcijfers 2016-2017 opgenomen en ook prognoses van uitstroomcijfers naar de arbeidsmarkt tot 2020. De cijfers in het dashboard zullen jaarlijks worden aangevuld.

Klik op de knop en ga direct naar het online dashboard:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014