Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Nationaal Kunststof Congres 2018

Datum: 05 april 18
Locatie: De Meenthe, Steenwijk
Omschrijving:


Op donderdag 5 april 2018 wordt het Nationaal Kunststof Congres gehouden in De Meenthe in Steenwijk. Aan dit initiatief ligt het dertigjarig jubileum van het PolyPlasticum ten grondslag. Het PolyPlasticum is ontstaan in Steenwijk en is tegenwoordig gehuisvest in het Polymer Science Park in Zwolle. Via het verleden (dertig jaar PolyPlasticum) en het heden (tien jaar Lectoraat Kunststoftechnologie Hogeschool Windesheim) komen met name het heden en de toekomst in beeld, zoals de smart kunststof factory bij het kunststofverwerkende bedrijf Kornelis Caps & Closures in Steenwijk. De NRK participeert in het congres, samen met bedrijven, kennisinstellingen, de Provincie Overijssel, Gemeente Steenwijkerland, Regio Zwolle (samenwerking twintig gemeenten), Business Club Steenwijkerland, Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en het vakblad Kunststof en Rubber. Tom van 't Hek is aangetrokken als dagvoorzitter van het congres, waarvan een beurs in de evenementenhal van De Meenthe een centraal onderdeel gaat vormen. 

Kijk voor meer informatie over het programma en sprekers op de website.
Aanmelden voor het congres is mogelijk via deze link
NRK leden betalen voor deelname € 50 ipv het reguliere tarief van € 95. 

Beurs
Tijdens het Nationaal Kunststof Congres wordt ook een beurs georganiseerd. Een aantal bedrijven, overheden en organisaties, waaronder verschillende lidbedrijven, staan met een stand op de beursvloer.


Programma:

Samen vernieuwend ondernemen – dagvoorzitter Tom van ‘t Hek
Het programma biedt u alle mogelijke invalshoeken van kunststoffen, rubber en composieten. Daarbij wordt aandacht geschonken aan 30 jaar PolyPlasticum en 10 jaar Lectoraat Kunststoftechnologie Hogeschool Windesheim, Zwolle. Het motto is: ‘Samen vernieuwend ondernemen’.

Bekijk hier het uitgebreide programma.

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014