Wachtwoord vergeten Account aanvragen

EZK Evenement: Partners in Energie-uitdagingen

Datum: 29 januari 18
Locatie: Midden Nederland Hallen, Barneveld
Omschrijving:


Op 29 januari 2018 organiseert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat het EZK Evenement: Partners in Energie-uitdagingen. U kunt als bedrijf op deze dag inspiratie en kennis opdoen om nu en in de toekomst te investeren in duurzame energiemaatregelen. 

Inge Diepman treedt op als dagvoorzitter. Voormalig weervrouw Helga van Leur steekt de spits af als key-note spreker. Zij vertelt over de relatie tussen klimaatveranderingen, duurzaamheid en gedrag. Na de middagpauze gaan de deelnemers aan de slag tijdens interactieve parallelsessies. Een van deze sessies is specifiek gericht op de MJA3-bedrijven, waarvoor NRK u van harte uitnodigt.

Tijdens deze sessie 'Energiebesparing in de polder: het post MJA-tijdperk' gaan deelnemers het gesprek aan over wat er voor de industrie volgt na afloop van het huidige MJA3-convenant in 2020. De sessie bevat alle ingrediënten voor een levendige discussie en biedt een uitgelezen kans om input te leveren voor toekomstig beleid.
Dit is dus de gelegenheid voor ons om onze visie te geven op de recente praktijk van MJA3 en te vertellen hoe wij de toekomst zien! Uiteraard is het NRK-bureau aanwezig, maar alleen u vertelt het verhaal uit de praktijk!

Op deze dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de EZK Energy Award, een prijs van € 25.000 die het ministerie uitreikt aan een onderneming in Nederland die al een flinke slag heeft gemaakt met energiebesparing of duurzaam opwekken. Ondernemingen die kans willen maken op de EZK Energy Award, kunnen zich inschrijven tot 10 januari 2018 (12.00 uur). 

Kijk voor meer informatie op de website.


Programma:

Bekijk hier het programma.

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014