Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Brexit-bedrijfsleven seminar

Datum: 26 januari 18
Locatie: De 'Malietoren' Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag
Omschrijving:


Komend jaar wordt een cruciaal jaar als het gaat om de Brexit. ‘Hope for the best, prepare for the worst’, is daarbij het motto van VNO-NCW en MKB Nederland. Dat ondernemers zich moeten gaan voorbereiden op de gevolgen van Brexit is klip en klaar.
 
VNO-NCW, MKB-Nederland, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat organiseren op vrijdagmiddag 26 januari 2018 het Brexit-bedrijfsleven seminar. Leden van de NRK zijn van harte uitgenodigd.

Achtergronden 
Nu de EU en het VK voldoende voortgang hebben bereikt in de eerste fase van afspraken omtrent het uittreden van het VK, starten begin 2018 de onderhandelingen over de tweede fase: de overgangsperiode en de kaders van de toekomstige handelsrelatie. Voor ons hét moment om u te informeren over de laatste ontwikkelingen en de Nederlandse inzet. Daarnaast horen we graag van u waar uw zorgen zitten en helpen we u een beter beeld te krijgen van mogelijke gevolgen en de wijze waarop u zich als ondernemer of branchevereniging kunt voorbereiden.
 
Sprekers:
- Mona Keijzer, Staatssecretaris  van Economische Zaken & Klimaat
- Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW
- Simon Smits, ambassadeur van Nederland in het VK
Daarnaast zal een aantal experts u praktische handvatten geven voor de voorbereiding op Brexit.

Aanmelden:
Aanmelden kan via deze link

Brexit nieuwsbrief
VNO-NCW en MKB-Nederland lanceerden onlangs met de overheid ook de speciale Brexit nieuwsbrief om ondernemers en geïnteresseerden te informeren over de voortgang in de onderhandelingen tussen de EU en het VK en te helpen bij vragen over hoe u zich als ondernemer kan voorbereiden. U kunt zich aanmelden via deze link


Programma:
Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014