Wachtwoord vergeten Account aanvragen

CIRCO Track Kunststof in interieurs en meubels | 30/5 - 13/6 - 27/6

Datum: 30 mei 18
Locatie: De Gelderlandfabriek, Culemborg
Omschrijving:


Vraag jij je ook af wat er gebeurt met balies, displays, interieurs en meubels van kunststof materiaal als deze niet meer gebruikt worden? Wil jij samen met de keten hier een circulaire oplossing voor ontwikkelen? In een serie van drie workshops gaan we met bedrijven in de eigen keten aan de slag om circulaire businessmodellen en design strategieën te leren toepassen. Na afloop heb je zowel een lange termijn visie ontwikkeld als een concreet plan om morgen aan te beginnen. De workshops vinden plaats op 30 mei, 13 juni en 27 juni 2018. 

Voor wie?
Bedrijven in de kunststofketen die materialen produceren, verwerken, (willen) toepassen in hun producten, gebruiken, inzamelen en recyclen, die worden toegepast in interieurs, meubels en balies (schuim, wandbekleding, solidcomposites, spuitgietdelen, composiet, ….), die bezig zijn om circulaire business te ontwikkelen en op weg geholpen willen worden in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Lees alle informatie over de inhoud van het driedaagse programma, de kosten en de overige praktische informatie in de flyer. Of kijk op de website, www.circo.nl.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014