Wachtwoord vergeten Account aanvragen

ALV NRK Verpakkingen/ALV NRK PVT + Directeurendiner Kunststofketen

Datum: 20 juni 18
Locatie: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Amersfoortsestraat 20, Soesterberg
Omschrijving:


Op woensdag 20 juni 2018 wordt het jaarlijkse Directeurendiner van de Kunststofketen georganiseerd. Het diner staat dit keer in het teken van 'opleiden en uw nieuwe medewerker 'de Millennial'. Tijdens het walkingdiner vinden er prikkelende intermezzo's plaats, onder andere door ervaringsexpert Kenrick van Hoek, algemeen directeur van Batelaan Kunststoffen. Voorafgaand aan het diner vinden de Algemene Ledenvergaderingen plaats van NRK Verpakkingen en NRK PVT Kunststofverwerkers. 

Voor wie?
Het Directeurendiner Kunststofketen is bestemd voor directeuren van kunststofbedrijven en genodigden. Wij verzoeken u geen plaatsvervanger te sturen.

Aanmelden en kosten:
Het directeurendiner is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen. Als u geen lid bent van deze branches zijn de kosten € 125 per couvert. Het aantal plaatsen is beperkt; deelname geschiedt op basis van inschrijving. 

Algemene ledenvergaderingen
Voorafgaand aan het directeurendiner vinden om 15.00 uur de ALV's van NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen plaats. Bij uw registratie kunt u aangeven voor welke programmaonderdelen u zich wilt aanmelden.

Eventbrite - Directeurendiner Kunststofketen | Opleiden & Millennials


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014