Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Workshop 'Grootschalige inzet recyclaat door ontwikkeling vraaggestuurde standaarden'

Datum: 31 mei 18
Locatie: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Omschrijving:


Op donderdag 31 mei 2018 organiseert de NRK samen met de Topsector Chemie een workshop over de circulaire economie en de grootschalige inzet van kunststof recyclaat. De workshop komt voort uit de Transitieagenda Kunststoffen, die in januari officieel gepubliceerd is. Deze agenda is het resultaat van een goede samenwerking tussen overheid, industrie en vele andere stakeholders. Er zijn vier ontwikkelingsrichtingen benoemd, waarvan een specifiek gericht is op het vergroten van de vraag en het aanbod van recyclaat.

De workshop start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Vanaf 12.00 uur bent u welkom voor de lunch. De bijeenkomst maakt onderdeel uit van het middagprogramma van de beurs Materials 2018.
Deelname aan de workshop is gratis. Wel graag vooraf aanmelden met het aanmeldformulier.
Tijdens het ochtendprogramma spreken diverse NRK-leden, onder andere over de circulaire economie en de inzet van composieten. 

Om die grootschalige toepassing van kunststof recyclaat te bereiken, zijn meerdere acties nodig. Een actie is gericht op het transparant maken van de markt voor recyclaat. Dat vraagt om een cultuur- en kennisomslag bij alle partners in de kringloop! Tijdens de workshop komen de belangrijkste facetten aan bod. Om focus te houden, richten we ons in samenwerking met Nedvang vooral op kunststofverpakkingen. De praktijkervaring wordt ingebracht door Polymer Science Park.


Programma:

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014