Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Plastics Recycling Show Europe 2019

Datum: 10 april 19
Locatie: RAI Amsterdam, hal 7
Omschrijving:


Op 10 en 11 april 2019 vindt in RAI Amsterdam de derde editie van de Plastics Recycling Show Europe (PRS Europe) plaats. NRK Recycling is supporter van de beurs. PRS Europe is een pan-Europese beurs met een uitgebreid conferentieprogramma, gericht op professionals in de recyclingindustrie. De beurs is gratis toegankelijk. Op de beursvloer is een brede selectie uit de industrie vertegenwoordigd, waaronder leveranciers van machines en equipment voor recycling, materiaalleveranciers, compounders, pre-processors, kunststofrecyclers, afvalmanagementspecialisten en industriële organisaties en associaties. Meer dan 110 exposanten, uit de verschillende sectoren van de waardeketen, zijn aanwezig. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, verbreed uw connecties en laat u inspireren door de nieuwe producten, diensten en trends.

Conferentieprogramma
Het uitgebreide conferentieprogramma met de namen van de sprekers is inmiddels bekend. Tot de vooraanstaande sprekers behoren onder andere:
Gilonne Traub, Senior Research Analyst, New Plastics Economy bij de Ellen Macarthur Foundation; Per Stoltz, de resource- en afvalbeheerder van IKEA Group;
John Ortiz, Director of Product Stewardship van Hewlett Packard; Leopold Thorsten, hoofd International Packaging Development Home Zorg bij Henkel.
Ontwikkelingen, trends, technologie, innovatie en ontwerp voor recycling in de kunststofrecyclingsector zullen een van de onderwerpen zijn die gedurende de twee dagen worden behandeld, inclusief specifieke updates in focussessies.

Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Plastics Recycling Awards
Op 11 april vindt de uitreiking plaats van de ‘Plastics Recycling Awards Europe'. De finalisten zijn inmiddels bekend. Zij maken kans om een award te winnen in een van de vijf categorieën:
- Recycled Plastic Consumer Lifestyle Product of the Year
- Best Building & Construction Product
- Best Recycled Plastic Packaging Product
- Best Technology Innovation in Plastics Recycling Plastics
- Recycling Ambassador of the Year

Kijk voor alle informatie en om aan te melden op de website www.prseventeurope.com.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014