Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK Verpakkingen masterclass Voedselveiligheid

Datum: 28 november 18
Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein
Omschrijving:


Op woensdag 28 november organiseert NRK Verpakkingen de masterclass ‘Risicobeoordeling van voedselcontactmaterialen. Is mijn product veilig voor het beoogde gebruik?

De masterclass wordt gegeven door Kris Callaert. Hij praat u in één dag bij over alle actuele onderwerpen. Daarbij legt hij direct de link naar de dagelijkse praktijk, waardoor dit programma geschikt is voor zowel ervaren als iets minder ervaren voedselcontactexperts. Het programma begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en duurt tot 15.00 uur. Meld u nu aan. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Direct aanmelden

Programma:
Tijdens deze masterclass staat Kris Callaert uitgebreid stil bij de praktische implicaties van migratietesten. Ook is er aandacht voor screeningtechnieken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan worst case berekeningen, het OM resultaat en migration modelling. Na de lunch staat het programma geheel in het teken van de beoordeling van stoffen, waarbij hij ingaat op zowel migratie- als blootstellingslimieten. Klik hier voor het programma, waarin de verschillende onderdelen tot in detail zijn uitgewerkt. 

Kosten, aanmelden en voorwaarden:
Deze masterclass is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden van NRK Verpakkingen voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot woensdag 21 november. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Locatie:
De masterclass vindt plaats in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. Deze locatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Let op: dit is niet dezelfde locatie als waar de voorgaande masterclasses over voedselveiligheid gehouden zijn. 


Programma:

09.30 uur  -  Inloop en ontvangst

10.00 uur  -  Opening

10.15 uur  -  Praktische implicaties van migratietesten

11.15 uur  -  Korte pauze

11.30 uur  -  Screeningtechnieken

12.30 uur  -  Lunch

13.15 uur  -  Beoordeling van stoffen: migratielimieten en blootstellingslimieten

15.00 uur  -  Einde programma

Download hier het gedetailleerde programma

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014