Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Nationaal Export Event

Datum: 03 oktober 18
Locatie: 1931 Congrescentrum, ‘s-Hertogenbosch
Omschrijving:


Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 3 oktober naar het Nationaal Export Event van RVO, het ministerie van Buitenlandse Zaken, evofenedex en ING in 's-Hertogenbosch. Dit is hét evenement voor ondernemers die willen investeren in internationaal succes.

Het programma bestaat uit workshops en huiskamergesprekken over actuele thema's op het terrein van internationaal zaken doen. Zoals het Handelsakkoord Midden Amerika, Brexit, rechtpositie, digitalisering en zakenpartners in het buitenland vinden. Landen en markten met bijzondere aandacht zijn ondermeer Polen, onze buurlanden, Afrika, Mexico en India. Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan honderd landen zijn aanwezig voor een een-op-eengesprek over 'hun' land. Zij kunnen helpen om betrouwbare agenten, distributeurs en zakenpartners te vinden. De dag is inclusief lunch en netwerkborrel.

Aanmelden voor deze achtste editie kan to 18 september op de website van het Nationaal Export Event. Deelname is gratis, maar bij no-show zonder afmelden wordt 225 euro in rekening gebracht.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014