Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Datum: 16 januari 19
Locatie: Capi Europe, Asteriastraat 17-19, Tilburg
Omschrijving:


Graag willen wij u onder het genot van een hapje en drankje onze beste wensen overbrengen. Wij nodigen u dan ook van harte uit op woensdag 16 januari 2019 voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van NRK en PlasticsEurope Nederland. Het inmiddels traditionele netwerkevent voor onze leden en relaties! Wij zijn dit jaar te gast bij Capi in Tilburg. Het programma begint om 15.30 uur.

Na een zeer bewogen 2018, zijn wij ervan overtuigd dat we de toekomst van onze industrie met trots en vertrouwen tegemoet kunnen zien. Trots, Vertrouwen en Toekomst vormen daarom de centrale pijlers onder het programma deze middag.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het samenstellen van een interessant programma. Meer informatie volgt binnenkort. Een aantal sprekers is al bekend:

  • Ons nieuwe communicatiebureau Creation kijkt vanuit hun creatieve invalshoek naar het imago van kunststof en rubber. Zij laten zien hoe zij het Rethink initiatief in 2019 naar een hoger niveau gaan brengen.

  • Toine van de Ven is directeur van Capi en onze gastheer deze middag. Hij geeft een interessante presentatie hoe zijn bedrijf werkgelegenheid door middel van robotisering en reshoring vanuit China heeft overgehaald naar Nederland. 

  • Tevens onvangen drie bedrijven een award voor hun topscore in energiebesparing. De awards worden uitgereikt in drie categorieën: procesefficiency, ketenefficiency en duurzame energie.

  • Inge Wilson van Dunlop Protective Footwear vertelt op inspirerende wijze over de no-nonsense aanpak waarmee deze marktleider in beschermende laarzen vorm geeft aan inclusief werkgeven.

Tijdens de afsluitende borrel heffen wij met elkaar het glas op een nieuw jaar en is er gelegenheid om te netwerken.
 

Direct aanmelden


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014