Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Workshop NRK CIRCO SUP

Datum: 12 juni 19
Locatie: Fort De Batterijen, Overeindseweg 25, Nieuwegein
Omschrijving:


Hoe verder na de ban op SUP?Hoe gaan de ketenpartners verder na het definitieve verbod op single-use plastics? Om het antwoord te vinden op die vraag, organiseren NRK Verpakkingen en CIRCO op woensdag 12 juni de interactieve workshop NRK CIRCO SUP. Producenten van single-use plastics, recyclebedrijven, inzamelaars, grondstoffenleveranciers en OEM’rs treffen elkaar in een inspirerende omgeving om samen te brainstormen over samenwerken, bypass strategieën, onderzoek, lobby, klantstrategieën en het opzetten van researchprojecten.

Programma:
Het programma bestaat uit twee delen. In het eerste deel komen alle ins- en outs van de directive single-use plastics aan bod. Na de lunch volgt er een interactieve sessie in de vorm van een CIRCO Brainstorm. De deelnemers gaan daarin actief met elkaar aan de slag om samen met de keten concreet te zoeken naar oplossingen. De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur.

Indeling:

10.00-12.00 uur |
Wat betekent de directive voor het bedrijfsleven en voor uw bedrijf? Met een analyse van de directive, de manier van implementeren, de gevolgen en de strategieën om hiermee om te gaan. Aansluitend discussies in groepen, plenaire terugkoppeling en conclusies.

12.00-13.00 uur | lunch

13.00-17.00 uur |
Creating business through circular design. Circulaire ontwerpstrategieën en businessmodellen komen aan bod. Tijdens deze workshop kiest u een case waarover u met deelnemers in discussie gaat. Welke ketenpartners heeft u nodig om deze case circulair te maken?


Aanmelden:
Het aantal plaatsen is beperkt. Klik op de oranje knop om aan te melden. 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014