Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Workshop NRK CIRCO SUP | save the date

Datum: 12 juni 19
Locatie: Locatie volgt z.s.m.
Omschrijving:


Hoe verder na de ban op SUP?



Hoe gaan de ketenpartners verder na het definitieve verbod op single-use plastics? Om het antwoord te vinden op die vraag, organiseren NRK Verpakkingen en CIRCO op woensdag 12 juni de interactieve workshop NRK CIRCO SUP. Producenten van single-use plastics, recyclebedrijven, inzamelaars, grondstoffenleveranciers en OEM’rs treffen elkaar in een inspirerende omgeving om samen te brainstormen over samenwerken, bypass strategieën, onderzoek, lobby, klantstrategieën en het opzetten van researchprojecten.

Voorlopig programma:
Het programma bestaat uit twee delen. In het eerste deel komen alle ins- en outs van de directive single-use plastics aan bod. Wat houdt de wetgeving in, wat is de reikwijdte en de verwachte uitwerking? Daarna volgt er een interactieve sessie in de vorm van een CIRCO Brainstorm. De deelnemers gaan daarin actief met elkaar aan de slag om samen met de keten concreet te zoeken naar oplossingen.
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma, dat zal duren van 10.00 tot circa 17.00 uur. Tussendoor kunt u gebruikmaken van een lunch.


Noteer 12 juni alvast in uw agenda.
Meer details over het programma en de locatie volgen binnenkort.
Het aantal plaatsen is beperkt, aanmelden is nu al mogelijk.


Programma:



Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014