Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Workshop Cobots | save the date

Datum: 20 juni 19
Locatie: Fieldlab Industrial Robotics, Nobelstraat 37, Harderwijk
Omschrijving:
De ontwikkelingen rondom de cobots gaan razendsnel. Weet u wat dat voor uw bedrijf kan betekenen? 
Op donderdag 20 juni 2019 organiseert NRK PVT Kunststofverwerkers samen met Windesheim, het Fieldlab Industrial Robotics en Holland Chemistry een workshop over de toepassing van cobots in de kunststofverwerkende industrie. 

Programma:
Aart Schoonderbeek, lector Industriële Automatisering & Robotica bij Hogeschool Windesheim, geeft een presentatie over de kansen en mogelijkheden van cobots. Ook andere ervaringsdeskundigen en specialisten delen deze middag hun ervaringen. Een uitgebreide en inspirerende rondleiding door het Fieldlab Industrial Robotics maakt onderdeel uit van het programma. Deelnemers krijgen verschillende cobots gedemonstreerd en kunnen met eigen ogen de nieuwste ontwikkelingen zien. Daarnaast is een deel van het programma ingeruimd om te kijken naar de vragen uit de branche en hoe die eventueel gezamenlijk kunnen worden aangepakt.

Het programma start rond 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een 'Harderwijks buffet', zodat u voldaan en wel na de spits naar huis kunt rijden.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma. Het definitieve programma met de namen van alle sprekers volgt binnenkort.

Noteer 20 juni alvast in uw agenda
Het aantal plaatsen is beperkt, aanmelden is nu al mogelijk.Kosten, aanmelden en voorwaarden:
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom, maar betalen € 95. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang.

Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 50 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. 
Annuleren kan tot vrijdag 14 juni. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.


 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014