Home > Agenda > Bijeenkomst
26-06-2019 - 13-06-2019 Pilotworkshop Informatieplicht Energiebesparing Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp, Gildeweg 1, Nootdorp


Het is al bijna zover: op 1 juli 2019 gaat de Informatieplicht Energiebesparing in. Dan moeten bedrijven hebben aangetoond wat zij precies aan energiebesparing doen.
Om u hierbij te ondersteunen organiseert NRK op 26 juni de workshop: Uw energiedossier invullen. Tijdens deze workshop gaat u zelf aan de slag met het invullen van uw dossier. 

NRK E-Comply Solo: Hulp bij invulling Informatieplicht
Tijdens de actieve workshop zijn adviseurs van NRK en BlueTerra energieadvies aanwezig om uw vragen te beantwoorden, zowel over de energiemaatregelen als over de invoer in het E-loket. U gaat aan de slag met uw eigen gegevens en voert deze direct in in het eLoket. Geen verloren werkdag dus, want u bent bezig om te voldoen aan de informatieplicht voor uw bedrijf. Sneller, beter en nog voor 1 juli voldoet u aan uw verplichting!

Voorbereiding
U gaat direct uw gegevens invoeren. Daarom dient u de volgende documenten/gegevens mee te nemen en de volgende voorbereiding te doen:

  • eHerkenning. Om uw gegevens in het eLoket in te voeren heeft uw bedrijf eHerkenning niveau 1 nodig. Als uw bedrijf hier nog niet over beschikt kunt u via deze link eHerkenning aanvragen. Let op: aanvragen van eHerkenning neemt ongeveer 5 werkdagen in beslag. 
  • Vragenlijst. Dit is een lijst met vragen over de basisgegevens die vereist zijn om aan de slag te kunnen met het invullen van de informatieplicht in het eLoket. Na aanmelding wordt deze info u toegezonden. 
  • Erkende maatregelenlijst. Doornemen van het document


Aanmelden
Meld u aan door een email te sturen aan Roxy Goudsmit.

Tijd & Locatie
26 juni 2019, 09.00 -12.30 uur
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp, Gildeweg 1, Nootdorp

Kosten
De kosten voor de workshop bedragen €200 excl. BTW.

Programma

09.00 uur     inloop
09.15 uur     start
12.15 uur     einde

U kunt zich niet meer inschrijven.