Home > Agenda > Bijeenkomst
12-05-2020 - 14-05-2020 JEC World 2020 | 12 - 14 mei Paris Nord, Villepinte Exhibition Centre


JEC World 2020 is de grootste composietenbeurs ter wereld die in Parijs wordt gehouden. Wegens het coronavirus wordt de datum van de beurs (3 - 5 maart) verschoven naar 12 t/m 14 mei 2020

Voor wie?
De beurs is interessant voor bedrijven en organisaties die actief zijn in alle toepassingen van composieten, zoals Lucht & ruimtevaart, Automotive & transport, Constructie & energie en Sport & lifestyle. Volgens de beursdeelnemers van vorige edities is het zeker de moeite waard deel te nemen voor zowel bedrijven alsook kennisinstellingen en startups. Beurs
JEC World is hét evenement in de composietenwereld en het is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de composietindustrie.
De beurs - gericht op alle composiettoepassingen - vindt jaarlijks plaats in de Expo Villepente ten noorden van Parijs. Meer dan 1300 bedrijven uit 115 landen nemen deel aan de beurs. Alle grote internationaal opererende Nederlandse bedrijven zijn op de beurs vertegenwoordigd. Er komen meer dan 40.000 bezoekers, van producenten tot engineers en van decisionmakers en kopers tot R&D-managers. 

Programma


Holland Paviljoen 
Het Hollandpaviljoen is een initiatief van Composites NL in samenwerking met de topsectoren Holland Hightech en Holland Chemistry. Beursdeelnemers kunnen zich op het Holland Paviljoen profileren met een eigen standruimte. Daarnaast profiteren ze van de gemeenschappelijke uitstraling en faciliteiten van het paviljoen. De vooraanstaande positie van Nederland op het gebied van composieten alsmede het innovatieve karakter van het Nederlandse composietenecosysteem worden hier expliciet uitgedragen.

Country on stage
Net zoals vorig jaar zal Nederland in 2020 deelnemen aan de ‘country on stage’, dit is een speciaal programma in de AGORA-ruimte (250 zitplaatsen). Hier worden de specifieke aard en het excellente niveau van het Nederlandse composiet goed uitgedragen.

Meer informatie 
Holland Chemistry  
JEC World 2020