Home > Agenda > Bijeenkomst
17-09-2020 Empack 2020 | eendaags online evenement online evenement


De Empack 2020 wordt dit jaar opgezet als een volledig online evenement op donderdag 17 september. Dit betekent dat de fysieke vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht niet doorgaat. Eerder kondigde Easyfairs Empack Reconnect al aan als eerste hybride verpakkingsevenement, maar de meerderheid van de community bleek de voorkeur te geven aan een online variant.

Easyfairs ziet het als haar primaire taak om te luisteren naar de wensen van haar exposanten en bezoekers en voorziet daarom de verpakkingssector van een volledig online event. “We willen graag iets doen voor de community en als organisatie zelf ook innoveren vanwegehuidige omstandigheden. Met deze online editie van Empack willen we de Nederlandse verpakkingsindustrie toch bij elkaar brengen, verbindingen realiseren en bedrijven en bezoekers de gelegenheid bieden om innovaties te tonen en te ontdekken. In de afgelopen periode zien we veel online alternatieven voorbijkomen, met name webinars zijn erg populair. Maar wij gaan nog een stap verder, vandaar dat we een compleet virtuele vakbeurs organiseren”, aldus Easyfairs. 

Tiijdens het online event kunnen verpakkingsprofessionals meer dan 300 exposanten virtueel  bezoeken en met hen in contact komen. Daarnaast heeft de bezoeker de mogelijkheid om één-op-één te praten met andere aanwezigen in netwerklounges gericht op thema’s als compensatie en reductie van CO2, voedselveiligheid en voedselverspilling, de kracht van kunststof en de dynamische ontwikkelingen in e-commerce. Ook is met zorg aandacht besteed aan het inhoudelijke kennisprogramma. Het programma begint met diverse interactieve sessies die op elkaar aansluiten, waarbij iedereen zijn eigen online weg kan kiezen. Tot slot kunnen bezoekers innovaties van exposanten online bewonderen in de innovatie galerij.
  

Programma

De virtuele beurs gaat live op donderdag 17 september van 10.00 tot 15.30 uur. Vooraf registeren is noodzakelijk en kan eenvoudig via www.empack.nl.

In 2021 vindt Empack weer fysiek plaats op 31 maart en 1 april in de Brabanthallen in Den Bosch.