Home > Agenda > Bijeenkomst
01-09-2020 - 04-09-2020 ESEF Maakindustrie 2020 | 1 - 4 sept Jaarbeurs Utrecht


Op 4 maart is bekendgemaakt dat de ESEF Maakindustrie en Technishow worden verplaatst naar 1 tot en met 4 september 2020.

De beursorganisator schrijft op de website: In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest tussen de organiserende partners van de TechniShow, FPT-Vimag en Jaarbeurs over de komende editie, die plaatsvindt van 17 tot en met 20 maart 2020. Voor ESEF Maakindustrie is eveneens overleg geweest met meerdere partijen.

Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de TechniShow of ESEF Maakindustrie te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. De organiserende partijen hebben hierover veelvuldig contact gehad met de stakeholders. Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen zowel de TechniShow als ESEF Maakindustrie de komende edities in maart geen volwaardig concept kon bieden. Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende edities van de TechniShow en ESEF Maakindustrie worden verplaatst. De nieuwe datum is bepaald op dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Lees meer.


De internationale vakbeurs ESEF Maakindustrie in de Jaarbeurs in Utrecht is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. 

  • In de Kunststofhal van de beurs zullen ruim 50 RKI-bedrijven aanwezig zijn.
  • Federatie NRK is aanwezig op het Kunststofketen Paviljoen. Dit paviljoen bevat een werkende productieketen en laat de circulaire kunststofketen in de praktijk zien.
  • In het Kunststofketen Paviljoen informeren en adviseren we de bezoekers over innovatieve – en circulaire toepassingen van kunststof. 

Kunststofplein
Op een speciaal Kunststofplein wordt tijdens ESEF Maakindustrie een complete kunststofketen getoond waar meerdere bewerkingstechnieken zichtbaar zijn en meer wordt verteld over de mogelijkheden en noodzaak van circulair produceren. Deze supply chain maakt op een oppervlakte van ongeveer 100 m² duidelijk wat het het thema circulariteit inhoudt en wat het belang ervan is. Niet alleen in de werkende keten, maar ook via informatiebijeenkomsten in het theater.

Programma

Kijk voor meer informatie over de beurs en het programma op ESEF Maakindustrie