Home > Agenda > Bijeenkomst
18-09-2020 NRK-Buitenterreindag eigen bedrijfsterrein


In de aanpak tegen zwerfafval organiseert de NRK op vrijdag 18 september de NRK Buitenterreindag. Dit is een dag voorafgaand aan de World Cleanup Day, de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar. 
Doet u mee met het bedrijf? Dan vragen wij u dit door te geven, zodat wij uw social media in de gaten kunnen houden op de dag zelf en daarna. 

Deelname aan Operation Clean Sweep (OCS) blijft van groot belang. OCS is een erkend en wereldwijd programma tegen zwerfvuil. In Nederland wordt dit uitgevoerd door de NRK. Met een groot aantal deelnemers is het een effectief programma tegen hoge administratieve eisen door ECHA-wetgeving over microplastics.Uw bedrijf is al schoon zegt u? Des te meer reden om mee te doen. Dan is er weinig werk aan de winkel én uw bedrijf is erkend milieuvriendelijk door plaatsing in het OCS register! De toetredingsverklaring kunt u eenvoudig downloaden via de website.

Programma

Dit is wat we van u vragen

  • Op vrijdag 18 september loopt u uw buitenterrein na op zwerfafval. 
  • Zwerfafval dat u aantreft, ruimt u op. U checkt wat de bron is van het afval en zorgt voor maatregelen om dit zwerfafval te voorkomen.
  • U maakt een foto van uw schone terrein en deelt deze foto op social media. Op LinkedIn tagt u de NRK: @NRK (Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie) en u zet de volgende hashtags onder uw foto: #operationcleansweep #duurzaamheid #afvalpreventie