Home > Agenda > Bijeenkomst
09-12-2020 Stoffendag 2020 online webinar


Op woensdag 9 december vindt de jaarlijkse editie van de Stoffendag plaats. Dit keer niet op een mooie locatie in het land, maar in de vorm van een digitaal evenement. De organisatie is in handen van de brancheverenigingen van downstream gebruikers, producenten en handelaren van chemische stoffen, waaronder ook de NRK.

De dag zal net als voorgaande jaren beginnen met een plenaire opening. Vervolgens kunt u kiezen uit een groot aantal workshops, waarin experts en ervaringsdeskundigen u bij praten over de laatste ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving. Op dag zelf kunt u vier workshops live bijwonen. Omdat de workshops dit jaar digitaal worden gegeven, zit er geen maximum aan het aantal deelnemers en kunt u gegarandeerd deelnemen aan de workshops die u opgeeft. Bovendien kunnen deelnemers alle workshops achteraf terugkijken. 

Korting voor NRK-leden
Dit jaar is deelname aan de Stoffendag mogelijk voor een gereduceerd tarief van
€ 75 (exclusief BTW). NRK-leden krijgen echter een korting van € 25. U kunt de daarvoor benodigde kortingscode aanvragen door een mail te sturen naar info@nrk.nl.  
 
Aanmelden
Klik hier om aan te melden en laat u tussen 9.30 en 15.30 uur bijpraten over het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen!

Programma

Klik hier voor alle informatie over het programma, de workshops en de sprekers.