Home > Agenda > Bijeenkomst
28-01-2021 Bijeenkomst 'Smart Production: plastics get smart' online webinar


De nieuwjaarsbijeenkomst van Polymer Science Park (PSP) staat op 28 januari in het teken van 'Smart Production: plastics get smart'. 

Smart Production is een samenwerkingsproject van PSP waarin veel mooie technologische ontwikkelingen plaatsvonden. Tijdens de bijeenkomst worden de deelnemers letterlijk en figuurlijk meegenomen in de wereld van flexibel produceren met kunststoffen. De verschillende tafelgasten delen kennis over:

 • 3D printen van flexibele materialen
  Iedereen kent 3D printen als techniek, maar kun je daar ook op grote schaal mee printen? En hoe zit dat met zachte, flexibele materialen?
   
 • Fleximould technologie
  Met de Fleximould technologie kun je telkens een andere thermovorm matrijs maken en inzetten voor productie. Hoe werkt deze technologie en wat kun je ermee? Samen met de leverancier van deze technologie Demcon deelt Frederik Wansink, directeur van DNL-Mobile, zijn ervaringen in het maken van kunststofkappen voor ligfietsen.
   
 • Terahertz technologie
  Terahertz is een technologie waarmee je niet alleen laagdiktes van gecombineerde kunststoffen bepaalt, maar ook kleine luchtinsluitingen of andere vervuiling in kaart kunt brengen. U leert meer hierover tijdens de bijeenkomst. 
Programma

Aanmelden:
Het online event is op donderdag 28 januari 2021 van 15.30 tot en met 16.30 uur. Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht. Na aanmelding ontvangt u in de week voorafgaand aan het event een link waarmee u toegang krijgt.
Klik hier om aan te melden of kijk voor meer informatie op de website