Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
16-09-2021 Stoffen-/Arbodag Plus 2021 Brabanthallen, Den Bosch

De Stoffen-/Arbodag is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van (gevaarlijke) chemische stoffen waarmee in de rubber- en kunststofindustrie regelmatig wordt gewerkt, ook is er aandacht voor Arbo binnen de sector. Ieder jaar wordt deze dag door vele leden bezocht. De NRK host dit jaar de Stoffendag Plus op 16 september, aanhakend bij de Kunststoffenbeurs in Den Bosch.  Om de gezondheidsrisico's van medewerkers te verkleinen en verantwoord om te gaan met de chemische stoffen breiden we deze bijeenkomst dit jaar uit met de thema's Arbo, Milieu en Energie. Er wordt dus naast chemische stoffen, ook aandacht besteed aan zaken als CO2 reductie en RI&E. Vandaar de naam: Stoffen/-Arbodag Plus.
Er worden verschillende presentaties gegeven en we sluiten af met een borrel zodat u andere lidbedrijven weer (in levende lijve!) kunt spreken en met elkaar kunt netwerken. Voor dit evenement sluiten we aan bij de Kunststoffenbeurs in Den Bosch. Het is daarmee tevens een van de eerste evenementen waar wij elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten!

klik hieronder voor: 

Aanmelden Stoffen-/Arbodag Plus


Praktische informatie
Deelname is gratis voor NRK-leden. Niet-leden betalen € 50 per persoon, exclusief btw en Eventbrite-toeslag.
NRK organiseert de Stoffendag Plus tijdens de Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen. Deze beurs is gratis te bezoeken, maar hiervoor moet u zich wel separaat registeren. Dat kan hier.

Programma

De presentaties tijdens de Stoffen-/Arbodag Plus gaan over:

  • Actualiteit stoffen en substitutie gevaarlijke stoffen in recepturen (Alex van Gelderen)
  • NRK-model bedrijfsnoodplan (Erik de Ruijter en John Ballijns)
  • Arbocatalogus en RI&E werken met de corona RI&E (demo) (Carola van Lammeren i.s.m. studenten van Hogeschool Fontys)
  • Wettelijke energie-eisen en nieuwe convenant over CO2-reductie (Martin van Dord)