Home > Agenda > Bijeenkomst
02-11-2021 Rethink seminar Future Proof Plastics | Meer verduurzaming, minder CO2 Oude Magazijn, Amersfoort of via livestream

Wilt u als eerste de resultaten van een nieuw onafhankelijk onderzoek over kunststof en rubber horen? Bent u geïnteresseerd in de reacties van toonaangevende vertegenwoordigers uit de industrie, het bedrijfsleven, de overheid, wetenschap en NGO’s op dit rapport? Meld u dan aan voor het seminar Future Proof Plastics op 2 november in het Oude Magazijn in Amersfoort.Dit jaar is het thema 'Meer verduurzaming, minder CO2'. Hoe kunnen we met circulaire kunststoffen een CO2-reductie behalen in Nederland? CE-Delft heeft dit onderzocht en presenteert de resultaten. 

Programma
Future Proof Plastics start in Amersfoort om 12.00 uur met een inlooplunch en sluit om circa 17.00 uur af met een netwerkborrel. Om 13.00 uur start de livestream en opent dagvoorzitter Desiree Hoving het programma.

Paneldiscussie
Na de pauze gaat Desiree met onze tafelgasten in gesprek en volgt er een paneldiscussie aan de hand van prikkelende stellingen. Wie schuiven er aan? Maria van der Heijden (MVO Nederland), Willem Wiskerke (Milieudefensie), Taco Kingma (FNLI), Rob Verhagen (Oerlemans Packaging Group/Plastic Pact), Mark Schmets (ministerie EZK) en Michiel Baltussen (Lightyear). Meer namen maken wij binnenkort bekend.

Fysiek en online
Na het debuut van het online webinar vorig jaar, zetten wij dit jaar weer in op een fysieke bijeenkomst. Wij kijken er namelijk samen met u naar uit om weer ‘in het echt’ te kunnen netwerken. Om ervaringen te delen, elkaar te inspireren en inhoud te geven aan de uitdagende discussie over circulariteit. Toch begrijpen wij het als u het seminar liever online volgt. Ook dat is mogelijk. U kunt het vanachter u eigen computer meekijken via de livestream. Geef bij u aanmelding aan, waar uw voorkeur naar uitgaat.

Bent u erbij op 2 november? Klik op de knop hieronder om direct aan te melden. 


Globale tijdsindeling:
12.00 uur - Inloop gasten met lunch
13.00 uur - Opening Future Proof Plastics door dagvoorzitter Desiree Hoving
13.15 uur - Presentatie van de onderzoeksresultaten door Geert Bergsma (CE Delft)
14.00 uur - Reactie op het rapport door NRK en PlasticsEurope Nederland
14.15 uur - Tijd voor vragen uit de zaal
14.30 uur - Pauze en netwerkmoment
15.15 uur - Paneldiscussie afgewisseld met interactieve polls 
16.30 uur - Afronding, samenvatting, reacties uit de zaal
17.00 uur - Einde plenair programma en start netwerkborrel

Programma

Gratis, maar .... 
Future Proof Plastics is gratis toegankelijk, maar vooraf aanmelden is verplicht. Voor gratis deelname geldt wel één belangrijke voorwaarde. Wij willen er alles aan doen om verspilling van voedsel en energie tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75,- in rekening als u op de dag zelf én zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw aanwezigheid bij de lunch en netwerkborrel zo zorgvuldig mogelijk aangeeft. Annuleren kan tot donderdag 28 oktober. Bij verhindering is een collega van harte welkom.