Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
01-12-2021 Masterclass voedselveiligheid: stap voor stap naar compliance NBC Congrescentrum, Nieuwegein of via livestream


Op 1 december organiseert NRK Verpakkingen de masterclass voedselveiligheid. Het thema is deze keer 'stap voor stap naar compliance'. Kris Callaert staat met veel enthousiasme voor de klas om het compliance assessment proces tot in detail toe te lichten. De masterclass bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur, en duurt tot 15.00 uur. Tussen de middag is er een lunch en tijd om te netwerken. 
 Inhoud |
Tijdens deze masterclass neemt Kris Callaert u stap voor stap mee door het gehele proces van de compliance assessment. Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt hij het traject van A tot Z uit. Hij maakt duidelijk wat je als bedrijf moet doen om compliance aan te tonen. Naast de plastic verpakkingen is er ook aandacht voor de drukinkten en lijmen, die vaak onderdeel uitmaken van een verpakking. Daarnaast komen de toekomstige wetswijzigingen in EU 10/2011 aan bod, en hoe die het proces verder zullen beïnvloeden.

Voor wie? |
De masterclass is door de praktische insteek zowel interessant en leerzaam voor de ervaren als iets minder ervaren voedselcontactexperts.

Kosten, aanmelden en voorwaarden |
Deze masterclass is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 150. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot woensdag 24 november. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Programma

Klik hier om aan te melden: