Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
04-07-2022 Veiligheidsdag Veiligheid Voorop Buitenplaats Kameryck

Leren van Incidenten met vallen en opstaan

Veiligheid Voorop heeft besloten de Veiligheidsdag nogmaals te verplaatsen, gezien de situatie waarin we met Covid verkeren en de geldende maatregelen. Ze gaan op zoek naar een nieuwe datum in mei of juni van dit jaar. Veiligheid Voorop verwacht dat tegen die tijd de meeste restricties zijn vervallen. Van uitstel geen afstel! Zoals een van hun leden het al aangaf: We blijven optimistisch en er komen betere tijden!

Dit jaar wordt de Veiligheidsdag van Veiligheid Voorop weer als een fysieke bijeenkomst op locatie georganiseerd. De Veiligheidsdag zal in het teken staan van een belangrijk speerpunt van Stichting Veiligheid Voorop en de industrie: Leren van Incidenten.

In een interactief programma worden verschillende kanten rondom Leren van Incidenten belicht. In een persoonlijk verhaal nemen nabestaanden Karien van der Loo en Patrick van der Sande ons mee in hun ervaringen en hun pleidooi voor een verbetertraject. Jeroen Dijsselbloem zal vanuit het perspectief van de Onderzoeksraad delen hoe hij naar leren van Incidenten kijkt. Tijdens 5 workshops verdiepen de deelnemers zich samen met experts in één specifiek aspect van Leren van Incidenten.

Meer informatie kunt u hier vinden

Programma

maandag 4 juli 2022 van 12.00 uur tot 18.00 uur

Inschrijven
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw functie
Organisatie gegevens