Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
28-06-2022 KIDV-Verdiepingsbijeenkomst Herbruikbare verpakkingen C-Bèta, Hoofddorp. 


Op dinsdag 28 juni organiseert het KIDV de Verdiepingsbijeenkomst Herbruikbare verpakkingen. Er komen actuele vraagstukken, ideeën en opvattingen met betrekking tot herbruikbare oplossingen aan bod, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek en administratie, wet- en regelgeving, veiligheid, aansprakelijkheid, consumentengedrag en milieu-impact.

Het programma start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het bestaat naast een plenair programma ook uit een paneldiscussie en een innovatiemarkt. Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht

Klik hier voor meer informatie
 

Programma
 • Welkom
   
 • Het belang van herbruikbare verpakkingen voor de circulaire economie
  Sanne Westra, sr. beleidsmedewerker circulaire economie Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.
   
 • Misconcepties en uitdagingen van herbruikbare verpakkingen
  Marcel Keuenhof, verpakkingsexpert KIDV
   
 • Paneldiscussie
  Met onder andere: Roland ten Klooster (Universiteit Twente), Martijn Bijmolt (Pieter Pot), Marieke Lenders (Mission Reuse).   
   
 • Innovatiemarkt en borrel
  Na het plenaire gedeelte heeft u de mogelijkheid een marktplein te bezoeken, waar verschillende partijen innovatieve herbruikbare verpakkingsconcepten presenteren, o.a. CIRCULware, Ozarka, Cooper's Refillery, SwapBox, Schoeller Allibert, TellApe, Loadhog, Fooddispense, PackBack, YoYo.BoostReuse, Packaging Services Europe en BOXCET.. Raak geïnspireerd en vind de juiste ‘match’ voor uw verpakkingsvraagstuk!