Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Bedrijven Oerlemans Group BRC AA gecertificeerd

Alle bedrijven van de Oerlemans Packaging Group zijn sinds september 2017 gecertificeerd volgens de norm van BRC packaging en packaging materials grade AA. ‘Grade AA’ is de hoogst haalbare gradatie, die aantoont dat deze bedrijven in staat zijn gebleken om zich op het gebied van voedselveiligheid en farmacie nog verder te verbeteren.

BRC Packaging certificering is door de British Retail Consortium (BRC) ontwikkeld. Het is gericht op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) en op het toepassen van richtlijnen die specifiek zijn voor deze schakel in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. BRC Packaging and Packaging Materials is ontwikkeld ter bescherming van de consument en om retailers en fabrikanten van verpakkingsmaterialen te helpen bij het voldoen aan hun wettelijke verplichtingen. Naast het verbeteren van productveiligheid helpt de standaard ook om afval, klachten, recalls en geweigerde producten te verminderen.

Dankzij regelmatige veiligheids- en hygiënecontroles heeft Oerlemans zijn bedrijfsprocessen en producten verbeterd. Tevens is er de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in kwaliteit. Zo wordt er continue geïnvesteerd in nieuwe machines en productietechnieken, zoals 5 en 7-laags coextruders en een 10 kleurendrukmachine of een 8 kleurendrukunits inlijn. Oerlemans ziet de certificering als een bekroning op het werk. 

Meer informatie:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014