Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Trots op uw innovatieve producten? Zet ze in de etalage!

U heeft vast ook een innovatief, duurzaam, circulair product of ander product waar u als ondernemer trots op bent! Deze producten in de vorm van een verhaal, column, video, foto, ontvangen wij graag van u zodat wij ook uw product in de etalage kunnen zetten op Rethinkplastics.nl. 

Uw producten geven Nederland toekomst. Ze dragen bij aan verduurzaming, het terugdringen van de CO2-uitstoot, het stimuleren van de circulaire economie of bijvoorbeeld aan de veiligheid en het comfort van mensen. Dat maakt onze industrie zo interessant! En dat verdient meer aandacht!
 

 
Rethinkplastics.nl is hét online platform waarmee we een nieuwe kijk op kunststof en rubber neerzetten en meer informatie over onze industrie en haar producten aan onze stakeholders laten zien. De eerste fraaie voorbeelden van inspirerende producten zijn al binnen. Bekijk ze hier:
Staat uw product nog niet in de etalage? Stuur uw verhaal en beeldmateriaal op naar Inge Munniks, munniks@nrk.nl of Erik de Ruijter, deruijter@nrk.nl. Heeft u nog geen kant-en-klare presentatie van uw verhaal? We helpen u hier graag bij!
 
Imago van onze industrie
Met het Rethink initiatief werken we gezamenlijk aan het imago van onze industrie en willen we bijdragen aan maatschappelijke discussies, onze bijdragen en standpunten uitdragen en de beeldvorming positief beïnvloeden. Dat is best lastig maar het kan als we samenwerken!

Maak zelf ook gebruik van de mogelijkheden van Rethink
U kunt zelf ook met Rethink aan de slag. In uw bedrijfsinformatie kunt u bijvoorbeeld verwijzen naar de nieuwe Rethink website of  gebruik maken van de infographics, de themapapers en het beeldmateriaal. We helpen u graag op weg om Rethink verder uit te rollen binnen uw bedrijf en daarbuiten, zodat we samen het verhaal van onze industrie uitdragen.


Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014