Wachtwoord vergeten Account aanvragen

ESEF lanceert Composietenplein

De vakbeurs ESEF organiseert voor de eerste keer een Composietenplein. Dit plein heeft als doel het materiaal Composiet met al haar toepassingen onder de aandacht te brengen van het 25.000 koppige vakpubliek. Apart gepositioneerd om zich te kunnen onderscheiden als materiaal.

De gewichtsbesparing die met composiet bereikt kan worden, is reden om niet alleen in consumenten- maar ook B2B producten méér composiet in te zetten. Stilaan ontdekken steeds meer segmenten composiet als materiaal en ervaren de voordelen. Tijd om dit ook een podium te geven op ESEF van 20 tot en met 23 maart in Utrecht. 
Floris de Zwart, Brandmanager ESEF & TechniShow "Nederland heeft een krachtige maakindustrie met veel gespecialiseerde toeleveranciers. Dan wil je ook kunnen praten met specialisten die problemen kunnen oplossen en dienen alle materiaalkeuze vertegenwoordigd te zijn op ESEF. Met deze verbreding geven we de bezoeker nog meer mogelijkheden in zijn zoektocht naar de beste toeleverancier voor hem."

Workshops, presentaties, praktijkcases
Op het Composietenplein zullen negen bedrijven vertegenwoordigd zijn. Naast het aanbod zullen er inhoudelijk ook enkele sessies in de theaters plaatsvinden waar bezoekers door middel van workshops en praktijkcases de kracht en veelzijdigheid van composiet leert kennen.

NRK op ESEF
De NRK staat samen met haar partners op het Rubber & Kunststof Innovatieplein. Met nog drie maanden te gaan, ligt het aantal exposanten uit de rubber- en kunststofindustrie al 20% hoger dan tijdens voorgaande edities.  

ESEF
De vakbeurs ESEF is het centrale en interactieve platform voor industriële toeleveranciers in de (maak) industrie. ESEF focust zich voornamelijk op: industrieel toeleveren, industrieel uitbesteden, productontwikkeling en engineering (technische ontwikkeling). Binnen ESEF kunnen de vakbezoekers verschillende materialen met elkaar vergelijken: metaal, kunststof, rubber, aluminium, en nu ook composiet. Meer informatie en gratis aanmelden:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014