Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK onderschrijft EuPC position paper Brexit

European Plastics Converters Association (EuPC) en de British Plastics Federation (BPF) hebben in het kader van de Brexit een gezamenlijke position paper opgesteld. Hierin ligt de nadruk op de noodzaak om een ​​diepgaande en alomvattende overeenkomst te ontwikkelen die de douane elimineert en mogelijke niet-tarifaire belemmeringen minimaliseert.

Sinds het Brexit-referendum zijn anderhalf jaar verstreken. Na maanden van onderhandelingen hebben Theresa May en Jean-Claude Juncker aangekondigd dat er 'voldoende vooruitgang' is geboekt om het begin van de volgende fase mogelijk te maken: de gesprekken over de toekomstige relatie tussen de EU en het VK. In het licht van deze ontwikkelingen is deze position paper opgesteld.
 
"In het belang van de Europese kunststofverwerkende industrie vragen we de Europese Commissie en de Britse regering om verstoringen van de huidige handel in plastic en plastic producten tussen het VK en de EU te voorkomen, vooral in de tweede fase van de onderhandelingen over mogelijke sector handelskwesties", aldus Alexandre Dangis, EuPC Managing Director & Philip Law, BPF Directeur-generaal. 

Lees het volledige bericht op:


Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014