Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Ding nu mee naar de NRK Awards Duurzame Producten

Trots op uw innovatieve producten? Zet ze in de etalage en ding mee naar de NRK Awards Duurzame Producten. U heeft vast ook een innovatief, duurzaam, circulair product of ander product waar u als ondernemer trots op bent! Deze producten in de vorm van een verhaal, column, video of foto, ontvangen wij graag van u. Wie weet bent u dan straks de winnaar van een van de NRK Awards Duurzame Producten. Daarnaast zetten wij uw product in de etalage op Rethinkplastics.nl
 
Uw producten geven Nederland toekomst. Ze dragen bij aan verduurzaming, het terugdringen van de CO2-uitstoot, het stimuleren van de circulaire economie of bijvoorbeeld aan de veiligheid en het comfort van mensen. Dat maakt onze industrie zo interessant! Dat verdient meer aandacht! Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen. Wilt u meedoen? Zorg dan dat uw inzending voor 12 februari (12.00 uur) bij ons binnen is. Alle praktische informatie over deelname staat in de flyer. Download hier het aanmeldingsformulier
 
 
Bekendmaking 7 maart
De NRK Awards worden uitgereikt tijdens de Avond van de Maakindustrie op 7 maart 2018. Dit is een feestelijke dineravond in Media Plaza te Utrecht met circa tweehonderd gasten. Tijdens deze avond, dat een initiatief is van Jaarbeurs, NRK, MetaalUnie en FME, staan de ondernemers en de Nederlandse maakindustrie centraal. Alle deelnemers aan de NRK Award worden van harte uitgenodigd voor deze speciale avond.
 
Wie kunnen deelnemen?
Deelname staat open voor alle NRK lidbedrijven. Deelname is gratis. Met deelname geeft u toestemming foto’s van uw product vrij te gebruiken.
 
Welke producten zoeken wij?
Het product moet op de markt of leverbaar zijn en voor een belangrijk deel uit kunststof of rubber bestaan.

Welke beoordelingscriteria zijn er?
De jury zal de inzendingen beoordelen en die producten een NRK Award toekennen, die naar het oordeel van de jury het beste voldoen aan de criteria voor duurzame producten. De jury betrekt hierbij product en de informatie die door de deelnemer is verstrekt op het aanvraagformulier.
 
Voor welke categorieën zijn er awards? 
De categorieën in 2018 zijn verpakkingen, Bouw/B2B en consumentenproducten. De jury bepaalt of in elke categorie  een NRK Award wordt uitgereikt. Bij elke Award wordt een juryrapport gevoegd. De prijswinnaars ontvangen een fysieke 3D-Award en een oorkonde. Gezien de opzet van de prijsuitreiking is er op 7 maart nationale en vakpers aanwezig, zodat u een brede exposure heeft.
 Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014