Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Laatste kans: Stem op de beste Europese grondstoffenleveranciers

Breng voor 11 mei 2018 online uw stem uit op de drie beste grondstoffenleveranciers en bepaal wie de Best Polymer Producers Awards for Europe 2018 winnen. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de European Plastics Converters (EuPC) op 24 mei in Madrid.

Alle leveranciers worden beoordeeld op vijf criteria: leveringscondities, kwaliteit, overeenstemming met regelgeving, communicatie en innovatie. Leden van de Polymers for Europe Alliance krijgen de gelegenheid om hun leveranciers van polymeren te beoordelen op hun prestaties in het afgelopen jaar (juni 2017 tot mei 2018). Als u nog geen lid bent, registreer u dan op www.polymercomplyeurope.eu/node/210/register.

Doe mee!
De NRK steunt dit initiatief en roept alle leden op lid te worden van de alliantie en een stem uit te brengen op de drie beste leveranciers. “Om het stemmen zo makkelijk mogelijk te maken, heeft de organisatie een lijst samengesteld met de namen van alle wereldwijde producenten van polymeren. De online tool voor het stemmen is zeer gebruiksvriendelijk en beschikbaar in meerdere talen, waaronder ook in het Nederlands.  Lidmaatschap van Polymers for Europe Alliance is gratis en geeft toegang tot de website met veel informatie over onder andere grondstoffen en force majeurs”, aldus Erik de Ruijter. 

Meer lezen:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014