Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Hulp bij circulair onderzoek en circulair spreekuur

Bent u als bedrijf bezig om de circulaire economie in uw organisatie te implementeren? En loopt u tegen vragen aan die mogelijk voor onderzoek in aanmerking komen? Neem dan contact op met het Centre for Sustainability. Dit centrum, opgericht vanuit de samenwerking tussen de Erasmus Universiteit Rotterdam, TU Delft en de Universiteit van Leiden, kan uw vragen plaatsen binnen deze universiteiten. Studenten gaan aan de slag om uw verder op weg te helpen.

Vanuit het Centre for Sustainability is er regelmatig een circulaire spreekuur, waarin vragen aangescherpt kunnen worden. Daarbij wordt gezocht binnen de faculteiten van de drie universiteiten, en eventueel ook daarbuiten. De vragen worden dan geformuleerd in een afstudeeropdracht voor studenten. Mogelijk kunnen ook andere soorten opdrachten helpen. 
De praktijk wijst uit dat bedrijven tijdens het circulair spreekuur alvast een aantal ideeën en contacten krijgen. Ook al kan een student nog niet gelijk aan de slag, dan wordt deze feedback uit de vakgroep door bedrijven als zeer waardevol ervaren. 

Interesse
Neem voor meer informatie over het circulair spreekuur contact op met Jan-Henk Welink, j.h.welink@tudelft.nl
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014