Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Kunststof, innovatie, ondernemen in Green PAC iLab jaarboek

Om te laten zien wat Green PAC iLab doet en wat ondernemers aan het iLab hebben, is het Green PAC iLab jaarboek 2017 uitgebracht. Dit boekje biedt een helder en overzichtelijk totaal van de prestaties en resultaten die het iLab tot nu toe heeft opgeleverd.

Om een product op de markt te brengen is niet alleen innovatie nodig maar ook lef! Lef om een idee waar te maken, om de sprong te wagen en er vol voor te gaan. Bij Green PAC iLab wordt die mogelijkheid geboden. Tegen gunstige voorwaarden worden startende ondernemers in de kunststofbranche ondersteund en begeleid om baanbrekend te zijn, om nieuwe technieken te ontwikkelen en om uit te groeien tot succesvolle ondernemers.

Doel van Green PAC iLab is om kennis, techniek en ondernemen bij elkaar te brengen. Business Developer Bastian Coes ziet het daarin als een belangrijke taak om startende ondernemers die bij het iLab komen zoveel mogelijk te laten slagen in hun doelen en ambities. Iets dat het iLab goed af gaat! Sinds de start van Green PAC ilab in 2014 zijn 17 ondernemers succesvol op weg geholpen met het uitwerken van hun idee en het opzetten van hun eigen bedrijf. Daarmee is het iLab uitgegroeid tot leidende incubator voor startende ondernemers in de kunststofindustrie. Het gaat zelfs zo goed dat het iLab in het voorjaar van 2017, naast de vestiging in Zwolle, ook een extra vestiging in Emmen heeft geopend.

Bekijk het iLab jaarboek op de website:

 
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014