Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Nieuwe ISO klasse 7 cleanroom voor Promolding

Sinds juli 2018 beschikt Promolding over een ISO klasse 7 cleanroom. De nieuwe ‘state of the art’ cleanroom is een stofvrije en schone ruimte van 350 m². In de cleanroom worden voornamelijk medische instrumenten geproduceerd en geassembleerd. 

Producten voor de medische industrie vereisen een zuivere werkomgeving. In de ISO klasse 7 cleanroom kan Promolding vanaf nu een schoon spuitgiet- en assemblageproces garanderen onder ISO 14644 genormeerde omstandigheden. De cleanroom van Connect 2 Cleanrooms is voorzien van kleedsluizen, diverse assemblage machines, een laserlasmachine en een volledig autonoom handling systeem. Aan de cleanroom zijn twee spuitgietmachines aangesloten: een vol elektrische spuitgietmachine met 80 ton capaciteit en een 2K 300 tons spuitgietmachine.

  

Strenge voorwaarden
“De voorwaarden waaronder je medische instrumenten mag ontwikkelen zijn zeer streng. Keuringen dus ook, met name voor invasief gebruik. Het eindproduct moet uitvoerig op vervuiling getest worden. In de nieuwe cleanroom is de kans daarop tot een minimum afgenomen en optimaal gestabiliseerd”, aldus Menco Verduin, Managing Director Promolding. 


Meer lezen:
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014