Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Ravestein Rubberparts overgenomen door AVK Groep

AVK Gummi A/S heeft Ravestein Rubberparts BV  d.d. 24 janauri 2019 overgenomen.
Met deze overname beschikt AVK Gummi A/S over nog meer kennis en expertise op het gebied van rubbertechnologie. 
Ravestein Rubberparts BV gaat nu verder onder de naam AVK Ravestein BV


Ravestein heeft jarenlange ervaring en technologische kennis op het gebied van rubberproducten. Ze produceren hoogwaardige technische rubberartikelen voor industriële toepassingen. Als een van de meest vooraanstaande rubberverwerkers van Nederland was Ravestein al een belangrijke leverancier voor AVK Nederland. Met de overname haalt de AVK Groep deze kennis en ervaring in huis. De productielocatie van Ravestein blijft behouden. 

AVK Gummi A/S is onderdeel van de Deense AVK Groep en in Denemarken gevestigd. Het bedrijf beschikt over een eigen rubbermenginstallatie en eigen spuitgiet- en compressiemachines. De raakvlakken met Ravestein Rubberparts BV vormden de basis voor de overname. Met de overname halen ze veel kennis en ervaring in huis en beschikken zodoende over een productielocatie in Nederland.

De AVK Groep is zeer actief op de overnamemarkt. Eerdere overnames waren de Fusion Group in het Verenigd Koninkrijk, twee Australische productiebedrijven van Wang en Currumbin en ze zijn bezig met de acquisitie van ACMO Group in Italië.

Van Oers Corporate Finance hebben Ravestein vakkkundig begeleid gedurende het overnametraject. Ravestein Rubberparts BV gaat nu verder onder de naam AVK Ravestein BV. De overname stelt het bedrijf in staat nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan haar klanten en voor de toekomst een solide partner te blijven.
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014