Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Best Polymer Producers Awards for Europe 2019

Verkiezing
Polymers for Europe Alliance is de organisator van de verkiezing van beste kunststoffenleverancier in Europa. Dit jaar zijn ook de technische polymeren zoals PA 6.6 en POM opgenomen op voordracht van de Federatie NRK.

"De Best Polymer Producers Awards worden vanaf 2016 uitgereikt om een ​​constructieve dialoog en een goede communicatie tussen leveranciers en gebruikers van polymeren (kunststoffen) in Europa te herstellen. Het feit dat we dit jaar de vierde editie met een groeiend aantal kiezers organiseren, is een duidelijke indicator voor het succes van de awards"  aldus Ron Marsh, voorzitter van de Polymers for Europe Alliance. 

Hoe werkt het stemmen voor de Awards?
U kunt online (tot 18 mei 2019) de beoordelingstool met betrekking tot de prestaties van de kunststofleveranciers – gemeten over de afgelopen 12 maanden – invullen. De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De online beoordelingstool is niet moeilijk, gebruikersvriendelijk en in meerdere talen beschikbaar. Een gratis account is aan te vragen bij Polymers for Europe Alliance.

Onderverdeling kunststofleveranciers in categorieën
Er is een onderverdeling in 14 verschillende categorieën polymeertypen:
PP, HDPE, LDPE, LLDPE, PET, PVC, PS & EPS, PC, ABS, EVA, PA 6.6, POM, PEEK, Technisch Polyesters (PBT, PBS, etc.). 
Per categorie is er een beoordeling op 5 criteria: 1) betrouwbaarheid, 2) polymeerkwaliteit, 3) naleving regelgeving, 4) communicatie en 5) innovatie.

Naast de verkiezing van de beste Europese polymeerleveranciers per polymeertype is er ook een overkoepelende prijs voor klantcommunicatie voor leveranciers ongeacht polymeertype.  

Prijsuitreiking tijdens het EuPC Galadiner
De prijsuitreiking van de Awards aan de winnaars vindt exclusief plaats tijdens het galadiner van de EuPC (European Plastics Converters) Annual Meeting in Berlijn op 13 juni 2019. Neem voor meer informatie contact op met Felix Miessen 

Over Polymers for Europe Alliance
De alliantie werd opgestart door de European Plastics Converters Association (EuPC) tijdens haar algemene vergadering in mei 2015. Het is een online, vertrouwelijk informatieplatform dat openstaat voor alle partijen die belang hebben bij de concurrerende conversie van polymeren in Europa. Haar doelstellingen zijn om feitelijke publieke informatie te verschaffen over de status van de bevoorradingssituatie van polymeren in Europa en om een ​​constructieve dialoog met de toeleveringsbasis te herstellen. In 2016 heeft de Alliantie ook de Best Polymer Producers Awards voor Europa geïnitieerd, die nu jaarlijks plaatsvindt. In dit Europawijde online klanttevredenheidsonderzoek kunnen alle gebruikers van polymeren in Europa hun beste leveranciers van het jaar beoordelen.
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014