Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Wavin lanceert ‘fluitende’ persfittingen

Op de grote internationale vakbeurs ISH 2019 van 11 tot 15 maart in Frankfurt presenteert Wavin zijn nieuwe generatie Tigris K5/M5 persfittingen met akoestisch lek-alarm en het geluidsarme afvoersysteem Wavin AS+- .

Tigris K5/M5 persfittingen
Deze persfittingen zijn uitgerust met een ‘acoustic leak alert'. Hiermee is een nieuwe norm gezet voor kunststof toevoerleidingen en toekomstbestendige installatiesystemen voor drinkwater. Wereldwijd is het de eerste persfitting met een akoestisch alarmsysteem voor lekkages. Als een perstest wordt uitgevoerd met lucht, in plaats van water, laat een ongeperste fitting luid en duidelijk een fluitsignaal (+/- 80dVBA) horen. Hiermee kan een lek eenvoudig worden opgespoord.

Wavin AS+ - afvoersysteem
Het Wavin AS-leidingsysteem is gemaakt van het materiaal Astolan (met mineralen verzwaarde polypropeen), wat een speciale moleculaire structuur en een hoge dichtheid heeft. Wavin AS is al jarenlang zeer succesvol op de markt met als eigenschap dat afvalwater in het afvoersysteem aanzienlijk minder lucht- en contactgeluid oplevert.
Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014