Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Programma seminar Future Proof Plastics 2019 is bekend!Wij hebben acht interessante sprekers uitgenodigd om de fabrikanten en producenten van kunststof en rubber tijdens Future Proof Plastics 2019 de spiegel voor te houden. Want welke stappen zijn er sinds vorig jaar gezet en hoe ziet de toekomst van kunststof- en rubberproducten er nu uit? Bent u erbij? Meld u nu aan: maandag 18 november in Diergaarde Blijdorp Rotterdam. 

Erik Zevenbergen (Diergaarde Blijdorp) vertelt hoe kunststof bijdraagt aan een duurzame dierentuin. Patricia Vangheluwe gaat namens PlasticsEurope in op de Europese ontwikkelingen. Ton van der Giessen (Van Werven) maakt duidelijk dat plastic recycling ook zonder subsidie mogelijk is. Wilma Dierkes (University Twente) vertelt over de-vulkanisatie van rubber, waarna Anita Veenendaal (OneCircle/Keykeg) de zaal prikkelt met de stelling dat gebruik van meer plastic goed is voor het milieu. Vervolgens is het woord aan Ben Bruens (Unilever) en Arnoud Passenier (ministerie I&W). Hij zal ingaan op de status en acties rond het Plastic Pact en de onontkoombare ontwikkelingen die de markt te wachten staan. Merijn Tinga, beter bekend als The Plastic Soup Surfer, sluit het programma af met de Plastic Paradox. 
Jur Zandbergen (directeur NRK) en Marcel van der Poel (bestuurslid PlasticsEurope Nederland) verzorgen als dagvoorzitters van Future Proof Plastics de opening en de afsluitende samenvatting. 

Download hier het volledige programma.

Lees meer over Future Proof Plastics bij het agenda-item op de websiteDit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014