Wachtwoord vergeten Account aanvragen

Hydratec heeft voornemen meerderheidsbelang te verwerven in Stork Plastics Machinery BV en Rollepaal Holding BV

Hydratec Industries NV voert vergaande besprekingen met de participatiemaatschappij Wadinko (Zwolle) over het verwerven van een 75% belang in Stork Plastics Machinery BV (Hengelo) en Rollepaal Holding BV (Dedemsvaart).

Stork Plastics Machinery (Stork IMM) is al meer dan 50 jaar een Nederlandse producent van spuitgietmachines. Stork IMM is gespecialiseerd in machines voor de snelle en nauwkeurige productie van dunwandige producten,onder andere voor de voedingsindustrie. Stork IMM heeft vestigingen in Hengelo (NL) en Meinerzhagen (D) waar in totaal ca. 150 mensen werken.

De belangrijkste activiteit van Rollepaal is de ontwikkeling, fabricage, montage en wereldwijde verkoop van apparatuur voor de productie van sterke, lichtgewicht PVC buizen. Verder ontwerpt en produceert men hoogwaardige spuitgietmatrijzen voor buisfittingen. Bovendien produceert men ook verspaande onderdelen welke ook aan derden geleverd worden. Rollepaal Holding heeft vestigingen in Dedemsvaart (NL), Ahmedabad (India) en Baltimore (USA) waar in totaal ca. 230 mensen werken.

Meer informatie kunt u hier lezen.Dit bericht afdrukken
Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@nrk.nl


Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber

          

Arbocatalogus

Bekijk de arbocatalogus

NRK 2014