Home > Nieuws > Nieuwsbericht
17-05-2021 Online NRK regiobijeenkomsten op 8 en 10 juni

NRK kondigde eerder een serie regiobijeenkomsten aan eind mei/begin juni. Vanwege drukte bij de bedrijven merken wij dat er minder aandacht voor is en er nog maar beperkt is aangemeld. Ook corona/thuiswerken, vakanties en vrije dagen zullen er mede oorzaak van zijn. Daarom passen wij het plan aan en worden nu twee online regiobijeenkomsten georganiseerd op 8 en 10 juni van 15.30 tot 17.00 uur.

NRK bereidt een interessant programma voor u voor. U kunt luisteren en meepraten over moderne arbeidsvoorwaarden en over innovaties voor duurzame/CE producten en processen. U krijgt de gelegenheid collega’s te spreken in een netwerkcarrousel. Wat minder regionaal dan aanvankelijk bedoeld. Maar als stipje op de wereldkaart is ons land natuurlijk één grote regio!

Wat betekent dit voor u?
Heeft u zich voor een van deze meetings die doorgaan aangemeld, dan hoeft u niets te doen: u staat al op de lijst.
Heeft u zich voor een andere datum aangemeld dan krijgt u een mail van ons met uitnodiging om op 8 of 10 juni mee te doen én u hiervoor dan aan te melden.
Had u zich helemaal nog niet aangemeld, dan nodigen wij u van harte uit dat alsnog te doen.

Programma

  • Netwerkcarrousel 
  • Presentatie arbeidsvoorwaarden en Branche cao – door Margo de Kort, branchecoördinator NRK
  • Innovaties voor duurzame/CE producten en processen in de rubber- en kunststofindustrie – door Martin van Dord, innovatiecoach NRK
  • Discussie en afronding

Moderne arbeidsvoorwaarden, via branche cao of eigen arbeidsvoorwaardenregeling?
Maakt uw bedrijf gebruik van de cao voor de kunststof-, rubber- en lijmindustrie? We bespreken de voor- en nadelen en gaan in op het moderniseren van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Welke arbeidsvoorwaarden zijn de laatste jaren veranderd in uw bedrijf? Misschien aanpassingen vanwege COVID of die al eerder in gang zijn gezet? Bijvoorbeeld op het gebied van thuiswerken, samenwerken, communicatie, roosteren of functiewaarderingen. We delen die ervaringen, begeleid door Margo de Kort, en wie weet brengen we elkaar op een goed idee.

Innovaties voor duurzame/CE producten en processen
Martin van Dord gaat in op de volgende vraagstukken: welke ontwikkelingen zien we in eigen productie, in de samenwerking in de keten en inzet van digitale informatie in eigen bedrijf en tussen ketenpartners? En welke materiaalontwikkelingen zijn er? Daarnaast bespreken we trends in de markt en klanteisen als het gaat om toegevoegde waarde en comfort van producten besproken worden. Uiteraard komen de vijf Re’s hier aan bod. 

Netwerkcarrousel
U komt in een netwerkcarrousel in contact met andere professionals uit de branche. 

Aanmelden?
De online regiobijeenkomsten vinden plaats op: 

De registratie van de bijeenkomsten verloopt via Eventbrite. U ontvangt op de ochtend van de bijeenkomst automatisch de deelnamelink als u zich vooraf heeft aangemeld.   

We ontmoeten u graag!