Home > Onderwerpen > Onderwerp
Coronavirus

Om bedrijven te helpen heeft NRK heel veel praktische informatie over het coronavirus verzameld en deze gegroepeerd naar verschillende thema's.

Ga met de muis over de regels en klik direct door naar de betreffende website. En heeft u aanvullende vragen? Geef ze aan ons door via het meldpunt coronavirus voor de kunststof- en rubberindustrie. Klik daarvoor op onderstaande afbeelding of mail naar info@nrk.nl.

Actueel: aangescherpte maatregelen per december 2020
Met ingang van 29 september 2020 gelden aangescherpte maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. Met ingang van 14 oktober zijn deze nog verder aangescherpt met een gedeeltelijke lockdown tot gevolg. Op maandag 14 december kondigde het kabinet een lockdown aan tot 19 januari. Deze maatregelen hebben grote gevolgen voor het bedrijfsleven. MKB Nederland heeft op de speciale Q&A-pagina de belangrijkste vragen en antwoorden over alle maatregelen verzameld. NRK

  • Tweewekelijkse Corona-enquête van april t/m juni 2020 is afgesloten. Resultaten zijn gebruikt voor onze lobby bij overheden en partijen (nationaal en Europees).

Algemeen 

Gezondheid

Personeel en organisatie

Financieel en juridisch 

Internationaal