Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
09-02-2023 Rethink Nieuwjaarsbijeenkomst 2023 Koepelgevangenis Arnhem, Wilhelminastraat 16, Arnhem

U bent van harte welkom op de Rethink Nieuwjaarsbijeenkomst 2023 in de Koepelgevangenis in Arnhem. Meteen een mooie gelegenheid om deze unieke locatie, die 132 jaar lang gesloten was voor bezoekers, van binnen te bekijken. U kunt zelfs een kijkje nemen in een ingerichte cel, waar tot 2015 nog gedetineerden zaten opgesloten. De locatie sluit mooi aan bij het centrale thema van de bijeenkomst: Welke wet- en regelgeving komt er komend jaar op de rubber- en kunststofindustrie af?

Algemeen directeur van de NRK Harold de Graaf en Country Director van PlasticsEurope Nederland Drea Berghorst blikken samen met u terug op het turbulente jaar 2022. Vervolgens kijken zij vooruit naar de uitdagingen in het nieuwe jaar. Welke nieuwe ontwikkelingen kunnen we als sector verwachten? Zijn er nieuwe (nationale) wetten of regels waar u als ondernemer rekening mee moet houden? 

Bernard Merkx neemt u als Managing Director van de EuPC vervolgens mee langs nieuwe Europese wetgeving. Regelgeving waar ook de Nederlandse rubber- en kunststofindustrie in steeds grotere mate mee te maken krijgt. 

De Rethink Nieuwjaarsbijeenkomst 2023 is een mooi en belangrijk moment om met elkaar behaalde successen te vieren en als ondernemer voorbereid te zijn op de nieuwe uitdagingen in het komende jaar. We sluiten af met een informele borrel met volop ruimte om te netwerken.

Aanmelden kan hier!

Geef bij aanmelding ook door of u bij de borrel aanwezig zult zijn. Dit om voedselverspilling tegen te gaan. Dit kunt u eenvoudig aangeven bij het bestellen van een ticket. Eventuele allergieën kunt u doorgeven via info@nrk.nl.

 

Programma

14:30 uur - ontvangst en inloop

15:00 uur - start programma

16:30-18:00 uur - netwerkborrel