Home > Lid worden
Lid worden

De Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie (NRK) behartigt de belangen van zo’n 400 bedrijven geclusterd in 16 brancheverenigingen. Samen staan we sterker dan alleen. Dat horen we ook terug van onze leden. Lidmaatschap van de NRK opent voor hen deuren die normaal gesloten zouden blijven. Via de brancheverenigingen zitten onze leden indirect aan tafel bij de beleidsmakers. Bovendien geven veel van onze leden aan dat ze door hun lidmaatschap altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Daarnaast vormt het lidmaatschap een mooie manier op in contact te komen met andere ondernemers in de rubber- en kunststofindustrie. Door de 16 brancheverenigingen kent de NRK een groot netwerk van een zeer divers pallet aan toepassingen van rubber en kunststof. U kunt ook onderdeel worden van dit netwerk. Bovendien kunt u via uw lidmaatschap gebruik maken van verschillende handige tools, onder andere op het gebied van Stoffen, Arbo en Milieu.

Voordelen van lidmaatschap:

  • Geïnformeerd en betrokken worden bij Europese en nationale wet- en regelgeving
  • Als eerste op de hoogte van brancheontwikkelingen
  • Samen sterk optrekken in lobby naar overheden
  • Toegang tot kennis- en netwerkbijeenkomsten
  • Korting op onder meer verzekeringen via Members’ Benefits
  • Via brancheverenging gebruik maken van algemene leveringsvoorwaarden
  • Ondersteuning op het gebied van kennis over innovatie en duurzaamheid
  • Mogelijkheid tot aansluiten bij onze CAO en pensioenregeling waarmee u de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers (deels) uit handen kunt geven

Sluit u aan bij de NRK en profiteer van alle ledenvoordelen!

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap? Bel naar 070 - 444 06 60 of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!
Uw gegevens zijn verstuurd.
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.