Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
02-10-2023 Workshop werkplekopleiding spuitgieters tot 25 medewerkers op 2 oktober 2023 Fletcher ’s-Hertogenbosch

Werkplek opleiden is een goede manier om nieuw personeel te werven, op te leiden en te behouden. Diverse NRK PVT-bedrijven zijn er al mee aan de slag. Else Plastics werk al een aantal jaren met hun Else Academy, een groep grote spuitgieters is nu bezig met een project om een werkplek opleiding te ontwikkelen en er is een initiatief voor eenzelfde project voor grotere thermovormers. Deze projecten zijn uitgevoerd in samenwerking met BGT-opleidingen.

2 oktober workshop werkplekopleiding spuitgieters tot 25 medewerkers
De kleinere bedrijven hebben ook behoefte om personeel op de werkplek op te leiden. Maar die hebben natuurlijk anderen wensen en mogelijkheden dan de grotere bedrijven. Daarom organiseert NRK PVT op maandag 2 oktober 2023 een bijeenkomst over werkplek opleiden, specifiek voor spuitgieters tot 25 medewerkers. Samen met GBT-opleidingen gaan we de wensen en behoefte van de spuitgietbedrijven inventariseren over het opleiden op de werkplek.

Wat wil jij erin, hoe uitgebreid, welke vorm, wat kan er al, …..? GBT zal aangeven welke mogelijkheden er zijn. Daarbij gebruiken we kennis en ervaring uit de andere projecten en de al beschikbare content. Op basis van de resultaten workshop wordt een project gestart om de werkplekopleiding te ontwikkelen en te financieren.

Daarnaast wordt kort aandacht besteed aan een initiatief van de provincie Noord-Brabant om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werven voor RKI-bedrijven en deze te scholen tot “productiemedewerker RKI”.

Locatie
Fletcher ’s-Hertogenbosch
Burg. Burgerslaan 50
5245 NH 's-Hertogenbosch – Rosmalen.

Aanmelden
Er is een uitnodiging verzonden aan alle spuitgietbedrijven die tot ca. 30 medewerkers hebben. Via een reply op deze uitnodiging kunt u zich aanmelden. Heeft u deze niet ontvangen en wilt u toch deelnemen stuur dan vóór 20 september 2023 een reactie naar info@pvt.nl.

Programma

Maandag 2 oktober 2023

  • 14.00 uur inloop
  • 14.30 uur start programma
  • 17.00 uur einde en borrel