Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
21-11-2023 Recyclingsymposium 2023 Evenementenhal in Gorinchem

BRBS Recycling, Water Alliance en VERAS nodigen u van harte uit voor het inmiddels elfde Recyclingsymposium. Dit jaar wordt het Recyclingsymposium gehouden op dinsdagochtend 21 november 2023 in de Evenementenhal in Gorinchem.
Het Recyclingsymposium vindt traditiegetrouw plaats tijdens de Vakbeurs Recycling.

Wat kunt u verwachten?
We hebben een aansprekend en interessant programma voor u waarin dagvoorzitter Harry Dijkema u deze ochtend meeneemt met interessante sprekers.
Na een uiteenzetting van de visie op circulair bouwen door Ferdi Licher van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kijken we naar een interactieve bijdrage over construction management en entrepreneurship van Prof. Dr. Ir. Hans Wamelink van de TU Delft. Marijn Bijleveld van CE Delft geeft een beschouwing van de Circulaire Bouweconomie aan de hand van de 9R-ladder. Als laatste is het woord aan Arend van de Beek van Circulair Mineraal die met praktijkvoorbeelden laat zien wat er al mogelijk is met 1 op 1 hergebruik.  

In de paneldiscussie discussiëren we verder over het thema hergebruik in de circulaire bouweconomie. 

We sluiten het Recyclingsymposium zoals gebruikelijk af met een lunch die u wordt aangeboden door de organisatie en sponsoren van het Recyclingsymposium.  

Mis het niet en meld u aan!
BRBS Recycling, Water Alliance en VERAS nodigen u graag uit om deel te nemen aan het Recyclingsymposium, een mooie gelegenheid om ook uw collega’s uit de branche te ontmoeten. Binnen het programma en ook aansluitend op de Vakbeurs Recycling (toegang is gratis) is er voldoende gelegenheid om te netwerken. U kunt zich aanmelden via www.recyclingsymposium.nl

Programma

Kijk hier voor het volledige programma