Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
26-09-2024 NRK EH&S-dag Kweetal in Schelluinen

Op donderdag 26 september 2024 organiseert de NRK een voorlichtingsbijeenkomst over actuele ontwikkelingen op het gebied van Environment, Health and Safety (EH&S) bij Kweetal in Schelluinen. Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn.

De berg met nieuwe en gewijzigde wetten en regels groeit en ondernemers dienen tot op zekere hoogte bekend te zijn met de inhoud. Er zullen daarnaast altijd zaken blijven waar ondernemers tegenaan lopen, los van deze wet- en regelgeving. De EH&S Beleidsgroep van de NRK, bestaande uit leden vanuit nagenoeg alle NRK-brancheverenigingen, organiseert een jaarlijkse bijeenkomst waarin zij de meest relevante thema’s laat toelichten door experts. Een mooie kans om inhoudelijk dieper op Environment, Health and Safety gerelateerde thema’s in te gaan en mensen te ontmoeten die zich binnen hun bedrijf hiermee bezighouden.

Het inhoudelijk programma duurt van 13.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur). Aansluitend is er een netwerkborrel. Deze borrel zal, geheel in lijn met de laatste presentatie, alcoholvrij zijn.

Locatie
Kweetal, Landscheiding 4 in Schelluinen (vlakbij Gorinchem, in de Alblasserwaard). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en bij de locatie staan twee elektrische laadpalen. Kweetal is ook per OV bereikbaar.

Aanmelden
Dit seminar is gratis toegankelijk voor leden van de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 195.

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar goudsmit@nrk.nl.
Geef daarbij ook aan of u ook aanwezig bent bij de aansluitende netwerkborrel.

U krijgt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van uw aanmelding.

Graag tot ziens op donderdag 26 september in Schelluinen.

Programma

Voor de EH&S Dag 2024 staan de volgende presentaties gepland:

  • PGS 15: wat is er nieuw en wat betekent dit voor mijn bedrijf? – door Eddie Alders (Team PGS 15);
  • PGS 15 vanuit het perspectief van de vergunningverlener – door Marjolijn Bookelaar (Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant);
  • Hulp bij netcongestie – door Servaas van der Ven (VNO-NCW | MKB-Nederland);
  • Zelfonderzoek bij arbeidsongevallen, waar staan we nu? -  door Nederlandse Arbeidsinspectie;
  • Alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer: op weg naar preventief beleid – door Robert Mazier (Trafieq).